Musicomàtics

Combinant música i matemàtiques a l'escola

European Music Portfolio

European Music Portfolio: Sounding Ways into Mathematics (EMP-M) és un projecte Comenius dins del Lifelong Learning Programme. El projecte, liderat per la Fachhochschule Nordwestschweiz (FHNW) de Suïssa, compta amb la participació de 8 partners, entre els quals hi ha la Universitat Autònoma de Barcelona. Té una durada de 3 anys (2013-2016) i un finançament de gairebé 400.000€, majoritàriament aportat per la Comissió Europea.

La integració de la música i de les altres àrees del currículum és el marc que empara l’EMP-M. En aquest sentit, els antecedents d’aquest projecte cal buscar-los en un anterior projecte Comenius (European Music Portfolio: A Creative Way into languages) i en una estada de recerca (curs 2012-13) per part del coordinador del projecte, Markus Cslovjecsek, a GRUMED (Grup de Recerca en Música, Veu i Educació  de la UAB).

L’EMP-M incideix principalment en dos aspectes dins del context de l’Educació Primària. D’una banda, en el treball conjunt d’habilitats matemàtiques i musicals des d’una perspectiva competencial; i, d’altra banda, en el foment de la creativitat dels docents com a mitjà per afavorir un aproximació més interdisciplinària de l’ensenyament.

Per a tenir més informació sobre l’EMP-M i les seves activitats, podeu consultar la pàgina web del projecte.

One thought on “European Music Portfolio

  1. Retroenllaç: Cursos a Londres i Atenes!! | Musicomàtics

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s